A márka története

A Claudio Dessi Hungary Brand már több, mint 20 éve letette névjegyét a divatkövető cipőtrendek mellett a STÍLUS, ELEGANCIA és NŐIESSÉG jegyében.

Egy olyan márkát alkottunk meg, amely széleskörben kiszolgálja azt a vásárlói réteget, akik mind a dolgos hétköznapokban, mind a szabadidőben, vagy elegáns megjelenést kívánó események alkalmával a minőség, a kényelem mellett a divatos megjelenésre törekednek. Termékeink csak és kizárólag az Európai minőséget követik, ezen belül is a bőráruk piacán igen elismert olasz és lengyel alapanyagokból készülnek Lengyelországban.

A Claudio Dessi által képviselt „street casual”, illetve „basic” vonal mellett, a divat területén történő állandó változás és megállíthatatlan sokszínűség hatására hoztuk létre új prémium márkánkat a LUX BY DESSI-t. Ezzel egyidejűleg egy új innováció is megjelent márkán fejlődésében, hiszen a külső megjelenés mellett a kényelem és komfort kerül előtérbe.

Fő profilunk a cipő gyártása mellett a táskákra és kiegészítőkre is nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen célunk a tökéletes outfit kialakítása vásárlóink számára. 2020-ban nagy sikerrel debütált első ruha kollekciónk is. A márka kedvelői ezentúl minden darabot megtalálnak kínálatunkban, amely elengedhetetlen a stílusos megjelenés kialakításához.

Stílus neked, szenvedéllyel!

A divatvilága varázslatos, amely kitölti az egész életemet. Hiszem, hogy elhivatottságom a divat iránt stílust teremt Magyarországon! (Rácz Rozália)

A tervezés során arra törekszem, hogy olyan nőies, egyedi darabokat hozzak létre, amely magabiztosságot pozitív kisugárzást teremt viselője számára. Elsődleges szempont a tökéletes harmónia megteremtése a ruhatárban, hiszen minden kollekciómban a cipők mellett táskák, kiegészítők és immár saját ruháink is megtalálhatók, így valóban teljes Claudio Dessi és LUX BY DESSI outfitben távozhatnak márkaboltjainkból. A legfontosabb feladatomnak tekintem, hogy olyan irányt mutassak kedvelőim számára, amelyben a fő szempont a nőiesség hangsúlyozása, a stílusos, elegáns darabok jól kombinálhatósága. Nem utolsó szempont, hogy mindig a legújabb trendeket követve, kollekcióim heti rendszerességgel újuljanak meg. A gyors reagálás számomra követelmény, hiszen igy tartjuk meg hétről-hétre piaci versenyképességünket és szolgáljuk ki az egyre szélesedő vásárlói rétegeket.