A teljes kínálatunkból mutatunk be hétről hétre olyan kollekciókat, amelyek a Claudio Dessi stílusát képviselik. Inspirálódj és találd meg a kedvencedet márkaboltunk bármelyikében!

Tovább az üzleteink listájához!

A vagány térd fölötti csizma

A combcsizma igazi magabiztosságot sugároz a viselőjéről, vallják a divatban. Ha igazán vagány, nőies szettre vágyunk párosítsuk rövid tunikával, egy kis bőrfelületet szabadon hagyva stílusosan vonzza a tekintetet. A Lux By Dessi kombinált tunika igazán nagy kedvenc hiszen akár bőr leggingssel akár anélkül, több stílusban és több alkalomra tökéletes választás. 

 

Monokróm stílus

A monokróm stílus jellemzője, hogy outfitünkben egy szín különböző árnyalatokban, anyagokban köszön vissza de továbbra is egy nagyon izgalmas összeállítást tudunk létrehozni. Az Lux By Dessi egyik igazán egyedi darabja ez a fekete kabátruha, amit a derekánál egy övvel emeltünk ki. A teljes összhangot a fényes hátizsák és a lakkbőr csizma teremti meg. 

zöldelő ősz

Az őszi divatban egyre nagyobb teret nyernek a zöld szín árnyalatai. Ne ijedjünk meg tőle, hiszen tökéletesen kombinálható a kicsit visszafogottabb bézs/barna színekkel, ami az idei ősz vitathatatlan sztárja. Ebben a különleges outfitben a nőiességet árasztó smaragdzöld selyemruha pezsgését az arany csillogásával emeltük ki, a bézs csizmával pedig egy igazán vagány összhangot teremtettünk nektek.

Hódít a királykék

A stîlusos darabok meghatarozzák az öltözködésünket. A színek, az extrém
darabok különleges világot egyediséget sugároznak viselőjének. Az outfit
tökéletes harmóniája a magassarku kisplattformos trendi cipő és táska
összhangja, hangsúlyozva a nőiességat.

Őszi “bestseller”

A 2021 őszi/téli kollekció alapdarabja a kötött ruha, mely stílusosan
viselhetö a hanyag eleganciát jól kiegeszitett hátitáskával. A hátitáska
a divattrendekben “bestseller “, ma egy elegendhetetlen alapdarabja. Az
örök fekete-fehér a ruhatarunk kihagyhatatlan színe, mely egy finoman
elegáns alkalmi bokacipővel klasszikus eleganciát sugároz.

izgalmas őszi színek

Merjük kombinálni a barna szín különbőző árnyalatait! Letisztult, stílusos szetett kapunk, aminek tökéletes kiegészítője az arany csillogása. Az idei divat egyik vitathatatlan kedvence!

A fekete örök

Az őszi séták, városnézésék tökéletes összeállítását hoztuk el nektek! Vagány, feltűnő bakancs, a hozzá passzoló táskával izgalmassá teszi az örök fekete ruhát, mégis kényelmes viselet ebben a gyönyörű őszben.

Sportos elegancia a hétköznapokra

A márka alapja minden szezonban a fekete-fehér kollekció. A két szín kombinációja az örök eleganciát képviseli. A 2021-es őszi trendekben a monokróm stilus jegyei köszönnek vissza. Ezt képviseli monogramos sneakerünk és táskánk, kiegészitve a fehér többfunkciós ruhával.

Egyedi anyagok az egyedi megjelenésért

Az eleganciát a különleges anyag választással, a harmóniát a zöld és arany kombinációjával értük el, amelyet a magassarkú letisztult bézs színe és extrém stílusa egészit ki.